Υπάρχω

Υπάρχω
Το σπίτι μου στη θάλασσα

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Αύριο Κυριακή 22 του Μάρτη, το βραδάκι μετά τις οκτώ και μισή, ελπίζω να δώ τη θάλασσα στο φεγγαρόφως, τον ουρανό μακρύτερα και τα βουνά γύρω απ΄ τα "κάστρα" μου σκοτεινά.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.

4 σχόλια:

Benikos place είπε...

Καλημερα Πολυκρατη, διαβασα αλλου οτι αυτη η κινηση δεν ειναι για αποψε αλλα σε μια βδομαδα....μπορεις να το ελεγξεις???

Side21 είπε...

Ανεκπλήρωτος πόθος ...
Φεγγάρι δεν υπάρχει ...
και το meteo.gr μας δείχνει συννεφιά !!!

Υ.Γ.
Τους γδάρτες τους έχω φακκελώσει
και τους κυνηγώ συνέχεια ...

ΑΝΕΜΟΤΡΑΤΕΣ Νο 1

ΑΝΕΜΟΤΡΑΤΕΣ Νο 2

ΑΝΕΜΟΤΡΑΤΕΣ Νο 3

αλλά δε βαριέσαι ... κανένας αρμόδιος
δε δίναι σημασία !!!

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΣΑΜΟΥ είπε...

Για @ Side21

Α ν ε μ ό τ ρ α τ ε ς

Οι γδάρτες στα στενά της Μυκάλης καθημερινά από τις τέσσερεις το πρωί κάνουν τη «δουλειά» τους μια χαρά. Το αστείο είναι ότι και οι αντίστοιχοι της Τουρκίας που δεν σκαμπάζουν από Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, σε παράταξη κάθε βράδυ από την Φαρμάκο και βόρεια προς το νησί μας , ξεσκίζουν το βυθό στα χωρικά τους ύδατα. Μες τη νύχτα ο στολίσκος τους φαίνεται σαν χωριό. Και στον μήνα που έρχεται θα γίνει ¨πανηγύρι ¨.

Και το πιο αστείο για τους δικού μας. Το Λιμενικό Σώμα , στην παραλιακή του Βαθιού ( ο υπόλοιπος δρόμος είναι κομμένος λόγω έργων ) εκπαιδεύεται να «πιάνει» με κάμερα – ραντάρ τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Μια βδομάδα τώρα καταγράφει όρια ταχύτητας αυτοκινήτων. Μάλιστα αλλάζουν και θέσεις. Μια στο πλάι, κοντά στο νέο παραλιακό σινεμά, και μια με καμουφλάζ κάτω από αλμυρίκι, απέναντι από το εργοστάσιο της ¨Ενωσης¨. Αιδώς.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΣΑΜΟΥ είπε...

Προς @ Benikos place

Το ελέγχω.
Την καλησπέρα μου.

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Ταξιδευτής. Αναφορές και σημειώσεις στις γεωγραφικές ενότητες της Σάμου. Αστυπάλαια, Χησία, Αισχριονία.